23 Sep 2012

My Birthday in 2012

This posts dedicated for all people in my life…

Terutama anak-anak C.I, Hendri, Reza, Karin(a), Indri. Juga buat Amanda dan Vivi’s parents. Yang terkahir untuk my lovely one Vivi (pls, when you read this post I put you on the last because I want save the best one for the last).


16th September, It’s my birthday.


Thx, buat anak-anak C.I yang udah dateng jauh-jauh dari Jakarta sana dan throwing a great party. You know, I don’t really care about party but when I’m around you guys, I feel like I must have one…


Ok, despite embarrassing part when Vivi sing a song for me… I have a great day. Dan semua yang seperti biasa I gave them a paper and they wrote down anything for me. Ngga harus pujian, boleh kritikan, apa aja yang penting Itu kertas terisi.
This is what they write.

“You’re not alone in this world. Happy birthday Tio”
---Indri---

“Slmt ulang tahun. Btw De, jangan habisin waktu lu dengan satu aja, banyak pilihan diluar sana.”
---Hendri---

“Selamat ulang tahun yo, Gue ngga akan bilang semoga lu lebih dewasa lagi, karena kenyataannya dari kita berlima lu yang paling dewasa walaupun paling muda umurnya. Jadi semoga panjang umur aja, sukses, dan sehat selalu.”
---Reza---

“Selamat ulang tahun, Semoga apapun yang terjadi terbaik buat kamu, dan Jangan suka cruising, jangan suka begadang, terus kalau ada masalah jangan dipendam sendiri… dan jangan lupain kita ya”
---Karin(a)---


“Happy birthday, Semoga panjang umur dan sehat selalu. Semoga diberikan kesabaran Lebih menghadapi Laura”
---Vivi’s mother---

“Joyeux Anniversaire! Plein de bonheur, de souhaits exauces et d'amour! You know there’s a saying wine more perfect when their aged, I think it’s same in human. And please take care my daughter”
---Vivi’s Father” --

“Selamat Ulang tahun, Sayang. I wish You all the best. I love you.
Ps : I’m sorry ruined your plan in bandung”
---Vivi ---

The last one is from Amanda, but I will not write this here ( sorry, manda but I don’t want start a fight).

Dari Kak Indri, simple and elegan persis kayak orangnya. Thx


Dari Kak Hendri, Gue tau maksudnya… sayangnya gue bukan tipe orang kayak lu Kak. Thx


Dari Kak Reza, Gue masih teenager ya hitungannya, serasa ketuaan banget dimata kalian gue. Thx


Dari Kak Karin(a), hahaha salah satu orang yang paling pengertian ya Kak Karin. I try my best mengurangi semua itu, I promise. Thx


Dari Vivi’s mother, no comment. Thx 


Dari Vivi’s Father, I don’t know French, but still thx.


Dari Vivi, Thx, like always I try my best for you. Jangan bosen, dengan aku ya


Dari Amanda, Sorry I’m not write yours. I just don’t want start a war. Hope you meet with your own prince. Thx.


I believe all of you received my text already, it’s my thanks note and personal feeling in that text so believe me all of you received different from other

Thx semuanya, All of you give me something I really need. Ngga tau gimana cara bales semuanya. Honestly despite everything good happened to me this year, deep down there’s something wrong with me. I don’t know what’s that, but I tried my best to figure it out. And sometimes it’s not bad to use some friend. Thx, for everthing, everyone

0 komentar:

Posting Komentar